Bu Blogda Ara

31 Mart 2016 Perşembe

EVDE DUDAK PEELİNGİ





Herkese merhaba!
herkes kırmızı rujun seksapalitesinin ne kadar da yüksek olduğunu bilir fakat nedense o reklamlarda gördüğümüz güzel kızların dudaklarında durduğu gibi durmuyorsa, dudaklarının kurumuş rujunuz pütür pütür kalıyorsa işte size çözüm :)
dudak peelingleri, dudaklarımızdaki ölü derilerden arındırıp, kan dolaşımını hızlanmasına yardımcı oluyor ve böylelikle dudaklarımız daha sağlıklı ve bakımlı görünümüne kavuşmasını sağlıyor. 
peki ben para vermek istemiyorum evde doğal yapsam olmaz mı diye soranlar varsa yazıyı sonuna kadar okumalılar...
sizlere  2 tane hemencik hazırlayabileceğiniz tarif vericem o zamannn dans
 GEREKLİ MALZEMELER
  • toz şeker (küp de olur no problem)
  • zeytin yağ
  • vazalin
  • yumuşak uçlu diş fırçası (yoksa no problem)
şimdi başlayalım: ilk önce küçük bir kaseye tüm malzemelerden 1 tatlı kaşığı kadar koyup iyice karıştıralım. ha toz şeker yok da küp şeker varsa hemen bi kaşık yardımıyla ezip toz haline getiririz.
Daha sonra elde ettiğimiz karışımı yumuşak uçlu diş fırçasıyla dudağımızın her yerine uygulayalım. diş fırçamız yoksa bir pamuk olur o da yoksa parmaklarımızla uygulayabiliriz. Aman diyim çok fazla sert davranmayın dudaklarımız hassastır güzel görünmesine çalışırken daha kötü yapmayalım..
bu uygulamayı haftada 1 veya 2 kez yapabilirsiniz



şimdi gelelim diğer tarife aslında ben bu tarifi daha çok seviyorum çünkü zeytin yağ kokusu bana göre değil ayy nasıl egeliyim değil mi :)
GEREKLİ MALZEMELER:

  • Bal
  • toz şeker yoksa küp şeker
malzemeler daha az ve daha kolay değil mi aynı şekilde yapın bunuda bal dudaklarınızı nemlendirirken şekerde ölü derilerinizi temizliyecektir...
size biraz ipucu vereyim eğer dolgun dudaklarım olsun diyorsanız bu karışımlara tarçın yağı veya nane yağından sadece 2 damla ekleyerek dudaklarınızı doğal dolgunluk verebiliriz .

peeling sonrasında dudaklarınızı lip balmlarla nemlendirip rujumuzu sürebiliriz.. bizlerde böyle etrafa seksapel dudaklarla öpücük gönderebiliriz..


       SEVGİYLE AŞKLA KALIN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder